Pernilla Wahlgrens fillers-miss: “De övertalade mig“

Pernilla Wahlgrens fillers-miss: “De övertalade mig“

  • Max
Moa Andersson
11 oktober 2024 kl. 12:00

“Det ser ut som att du ska mörda någon“

Pernilla Wahlgren lyxar till det med en ansiktsbehandling, men blir också övertalad att testa på fillers. Något som inte blir som hon förväntat.

Wahlgrens värld är i full rullning och allt är i sin ordning i tv-tablån. Men något som inte är i sin ordning är Pernilla Wahlgrens besök på en klinik för att göra en ansiktsbehandling. Det blir inte riktigt som hon har tänkt sig, minst sagt.

– Jag ser ut som jokern och jag kan inte le. Vad är det här? Var är mitt härliga leende? frågar hon sig själv.

Foto: Max / Kanal 5.
Foto: Max / Kanal 5.

Pernilla Wahlgren: "Trodde jag hade lärt mig bättre"

Pernilla Wahlgren har varit och gjort en ansiktsbehandling, som hon menar ska vara väldigt bra. Något som däremot inte var planerat inför besöket var att hon skulle testa fillers.

– Sedan så övertalade de mig att testa. Jag tänkte “jaha, men det låter bra“. Det blev inte alls så bra. Nu känner jag inte riktigt igen mig själv, det skulle bara vara lite grann. Jag har så ont, det är så hemskt, varför gjorde jag det? frågar hon sig.

Trots sina 56 jordsnurr trodde Pernilla att hon hade lärt sig bättre vid det här laget, men nej.

– Jag testade botox när jag var 40 år, inför min 40-årsdag och det var ett trauma. Jag trodde att jag skulle komma därifrån och vara jättenöjd, inte att man ska se ut som Jokern. Benjamin kommer bli så arg. Det här är det värsta han vet, han kommer börja gråta. Han tycker inte om när man förändras i ansiktet.

Foto: Max / Kanal 5.

"Ser ut som att du ska mörda någon"

För att få bekräftelse på att det är så illa som Pernilla trott, ringer hon upp båda barnen Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso, men även sin make Christian Bauer. "Det blev helt fel, jag önskar att jag skämtar", säger hon när Benjamin svarar på hennes FaceTime-samtal.

– Du måste skämta, nu får du skärpa dig. Skämtar du med mig? Du kan inte se ut så här. Jag håller på att få att på en panikångestattack, det ser ut som att du ska mörda någon. Det där är inte fillers, du ser ut som en clown, säger en förtvivlad Benjamin.

Pernilla förklarar att hon skulle göra en behandling, men att kliniken sedan frågade om hon inte skulle testa fillers när hon ändå var där. Efter samtalet med Benjamin ringer hon upp Bianca, hon är ändå en förespråkare för fillers, menar hon.

– Aj, aj, aj, aj, aj, vad är det för filter du har på? Nej, men förlåt mamma, vad har du gjort? frågar Bianca, med en inte så positiv inställning till mammas nya utseendeförändring.

– Jag har inget filter, jag ser ut så här. Det blev inte så bra, menar Pernilla.

Alla skrattar och är chockade, istället för att säga positiva ord. Till och med Christian ser och påpekar det, något som hon inte ville höra.

– Vad säger man, skönhet kommer inifrån, skrattar Christian.

“Wahlgrens värld“ ser du på Max och Kanal 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL