Stora sveket i Robinson: “Kommer ha en svår tid framöver“

Stora sveket i Robinson: “Kommer ha en svår tid framöver“

  • TV4 Play
Moa Andersson
15 oktober 2024 kl. 20:00

“Inte någon som tror på honom“

Spelet är i full gång. Det räcker helt enkelt inte med att sabotera för sitt lag. Roger Flink väljer att aktivt förstöra för sitt eget lag, men också motståndarna.

Nu är höstens Robinson i full rullning och spelet har definitivt börjat. I premiäravsnittet fick vi se Roger Flink förhandla till sig en amulett och immunitet, istället för en fördel till laget som kunde hjälpa dem att inte hamna i Gränslandet

– Inför tävlingen så hade jag smitt mina planer och jag skulle försöka se till att det här laget inte ska vinna, sade Roger Flink i premiären.

Ett besviket lag. Foto: TV4.

Roger Flinks svek: "Lyckades fullt ut"

Samtidigt saboterar Roger Flink för sitt lag i den avgörande tävlingen som avgör vilken grupp deltagare som bildar lag Nord. Han väljer att medvetet lämna kvar en pusselbit i påsen, för att laget inte ska kunna vinna tävlingen. Flera deltagare konstaterar dessutom att de synar de hindrande handlingarna.

Sagt och gjort, Roger Flinks sabotage går precis som planerat. Hans lag förlorar tävlingen, men Roger har en säker plats i Robinson och får valmöjligheten om han vill tillhöra lag Syd eller Nord.

När programledare Petra Malm frågar om Roger gav allt i dagens tävling och han svarar att ja, det gjorde han, skakar alla hans lagkamrater besviket på sina huvud.

– Min plan lyckades fullt ut, egentligen. Nu måste jag lyckas hålla mig kvar i laget. För skickar de mig till gränslandet, då kommer jag ha det hett om öronen.

Oliver Wong och Roger Flink i lag Nord. Foto: TV4.

Saboterar för sig själv

Det slutar inte med att Roger saboterar för sitt tidigare lag. Utan att tänka innan han pratar, saboterar han också för sig själv, vilket tyder på att han kommer få en tämligen tuff tid i Filippinerna.

Troligtvis beror det på nya lagets varma välkomnande, och Roger väljer att blint lita på att han framöver kommer vara omtyckt.

– Jag har suttit hela natten och funderat på hur jag skulle kunna sinka laget. Det var därför jag glömde en pusselbil i väskan, ni var inte med på den? Jag ville bort från det laget och komma in i ert. Det var för mycket ungt för mig, inget fel på dem, berättar Roger för hela sitt nya lag. 

Osmart? Uppenbarligen. 

När Roger i sin tur får frågan om det nya laget kommer kunna lita på honom i fortsättningen svarar han att det är ett spel.

– Jag tycker att Roger har gjort fel, han kunde överlevt i Gränslandet. Sedan tycker jag att han gjorde dåligt mot sitt lag, han kommer göra likadant mot oss. Ärligt talat tyckte jag inte om det, säger Nabaz Baki.

– Att han förstörde för sitt lag har förstört för honom i vårt lag. Det är inte någon som tror på honom nu. Det är klart att han kommer ha en svår tid framöver, säger Emmeli Lis Åström.

Höstens upplaga av “Robinson“ ser du i vanlig ordning på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL