Detta är Roger Flink i ”Robinson” 2024

Detta är Roger Flink i ”Robinson” 2024

  • TV4 Play
Moa Andersson
14 oktober 2024 kl. 21:00

Lär känna mannen som saboterar för sitt lag – det första han gör

En av årets deltagare i ”Robinson” 2024 är Roger Flink, norrbottningen som är bosatt i Lomma. Men han får en minst sagd svår start i tävlingen.

I ett paradis med vajande palmer, turkosblått hav och kritvit sand får deltagarna i Robinson uppleva något helt annat än semester. Långt bort från civilisationen utsätts de för tuffa fysiska och psykologiska utmaningar där det krävs gedigna kunskaper om överlevnad och en stor dos slughet, för att kunna vinna en halv miljon kronor. En av årets deltagare är Roger Flink, 52. 

Roger Flink i Robinson 2024
Roger Flink. Foto: TV4.

Hoppas sin teoretiska kunskap kan fungera i "Robinson"

Roger Flink kommer ursprungligen från Boden, men bor i Lomma. Han arbetar till vardags som avtalsförhandlare på Postnord och skriver kontrakt. Hans personliga sak i Robinson är en spade och hoppas nu kunna applicera sina teoretiska kunskaper i tuffa tävlingen.

– Jag är en flitig biblioteksbesökare och lånar hem allt som går att läsa om mänskligt beteende, förhandlingsteknik och AI, berättar Roger. 

När Roger inte spenderar sin tid på sitt hemmakontor eller biblioteket, så finner man honom pusslandes med sin sambo.

–  Nu hoppas jag verkligen att min teoretiska kunskap kan passa och fungera i Robinson på riktigt, säger han. 

Foto: TV4.

Roger Flinks svåra start i Robinson – saboterar för sitt egna lag

Däremot får Roger en minst sagd svår start i Robinson, då det första han gör är att sabotera för sitt eget lag, eftersom han förhandlade till sig en immunitet och amulett, istället för en fördel för sitt lag. 

– Inför tävlingen så hade jag smidigt mina planer och jag skulle försöka se till att det här laget inte ska vinna. Om det här laget skulle vinna, så skulle jag vara den första dem röstar ut i Gränslandet. Jag låg och funderade hela natten egentligen. Hur ska jag sinka vårat lag, utan att det syns för mycket? Då blev det att jag hällde ut allting, men lämnade en pusselbit. Moraliskt, ja, fel kan man väl säga. Men spel är spel, säger Roger.  

Du följer Roger Flinks fortsatta resa i "Robinson" på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL