Det här är Magnus Johansson i Gift vid första ögonkastet: ”Har väldigt specifika krav”

Det här är Magnus Johansson i Gift vid första ögonkastet: ”Har väldigt specifika krav”

  • SVT Play
Moa Andersson
10 oktober 2024 kl. 15:00

”Kul om man kan bidra lite till diskussioner”

Med sin blivande make utgör Magnus Johansson det tredje samkönade paret hittills i ”Gift vid första ögonkastet”. Här lär vi känna Magnus lite bättre, som medverkar i den nya vintersäsongen.

Magnus Johansson är en av de som vågar sig på att söka kärleken i Gift vid första ögonkastet i år. Inför den stundande vigseln beskriver Magnus sig som väldigt otålig, en tydlig längtan efter kärleken är tydlig. 

Magnus Johansson i GVFÖ
Magnus Johansson. Foto: SVT

Magnus krav på en partner kan göra honom oflexibel

Årets nya expert Delphine Cartier förklarar att Magnus har väldigt specifika krav när det kommer till en framtida partner, vilket kan göra honom oflexibel. Hon förklarar att det gäller att han kopplar på nyfikenheten och verkligen utforskar matchningen. Dessutom anser Delphine att Hector Lopez, Magnus make, måste ta en ledande position och vara mer drivande i relationen.

– I dag mår jag väldigt bra, den här otåligheten känner jag, det pirrar. jag har väntat nog nu tycker jag. Det värsta är ju att man möter en person som man läser av att personen i fråga är lite skeptisk, det är min största rädsla, berättar Magnus inför vigseln och att få möta sin make för första gången.

Magnus och Hector i GVFÖ
Magnus och Hector. Foto: SVT

"Folk kan titta och få igenkänningsfaktor"

Vid första anblick verkar Magnus och Hector vara en bra matchning, och Magnus berättar att det känns som att de är lika i hur de tänker och pratar. Han ser fram emot ensamtiden med Hector och att lära känna honom bättre. Men hur deras personligheter utvecklar sig och fungerar ihop med tiden, det får vi vänta med att se framåt i programmet. Kan Magnus verkligen släppa på sina specifika krav och lita på det som de faktiskt har gemensamt? Kan kärlek uppstå?

– För min del är det kul om man kan bidra lite till diskussioner om relationer och att folk kan titta och få lite igenkänningsfaktor, förklarar Magnus Johansson i P4 Extra.

Bor: Stockholm
Ålder: 46
Jobbar som: Sales manager
Gifter sig med: Hector Lopez

Du följer Magnus resa i ”Gift vid första ögonkastet” på SVT Play och SVT.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL