Det här är Elsa Månsson i Gift vid första ögonkastet: ”Vill bara känna mig bekväm och trygg”

Det här är Elsa Månsson i Gift vid första ögonkastet: ”Vill bara känna mig bekväm och trygg”

  • SVT Play
Moa Andersson
10 oktober 2024 kl. 09:00

Är påtagligt nervös inför den stundande vigseln

En av de som vågar sig på att gifta sig i ”Gift vid första ögonkastet” är Elsa Månsson från Göteborg. En person som ska bli otroligt spännande att följa i kommande avsnitt.

Göteborgaren Elsa Månsson är en av de som vågar lita på experternas utlåtanden och gifta sig med en främling i vintersäsongen av Gift vid första ögonkastet. Hon är märkbart nervös, men samtidigt utstrålar hon ett tryggt och bekvämt

Elsa Månsson i GVFÖ
Elsa Månsson. Foto: SVT.

”Vill bara känna mig bekväm och trygg”

Inför den stundande vigseln med sin blivande man beskriver Elsa att det känns väldigt jobbigt och nervositeten är påtaglig. Hjärnspökena visar färg och hon förklarar att hon inte vill börja gråta redan innan bröllopet.

– Det som skrämmer mig mest är att jag inte ska hitta de här kärlekskänslorna som  jag verkligen vill hitta igen. Jag känner inte honom eller något, så jag vill bara känna mig bekväm, trygg och att det blir skönt liksom, säger Elsa. 

Elsa Månsson i GVFÖ
Foto: SVT.

”Dåliga mönster blir identifierade och man lär sig”

För Göteborgs-Posten berättar Elsa om minnesluckorna under vigseln, men det är inte något som alls syns i programmet. Visst, nervös kan man vara, men Elsa verkar på något sätt väldigt trygg i sin nervositet. Det är något som även hennes make konstaterar, att hennes nervositet inte var märkbar på något sätt. I P4 Extra förklarar hon att hon har varit singel väldigt länge och vill vara i relation, men att Gift vid första ögonkastet också var ett äventyr.  

– Experterna är väldigt duktiga och ger bra verktyg och råd under hela resan. Dåliga mönster blir identifierade och man lär sig.

Bor: Göteborg
Ålder: 27 
Jobbar som: Konsult
Gifter sig med: Adam Blücher 

”Gift vid första ögonkastet – I vinterskrud” ser du på SVT Play och i SVT1. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL