Detta är Thomas Bergkvist i “Robinson“ 2024

Detta är Thomas Bergkvist i “Robinson“ 2024

  • TV4 Play
Moa Andersson
13 oktober 2024 kl. 10:00

Ska stegvis manipulera de andra för att vinna

Thomas Bergkvist är en av höstens deltagare i “Robinson“ och beskriver att han ska manipulera de andra deltagarna stegvis för att kunna vinna den stora prissumman.

Taktik, pakter och rävspel. Vem är egentligen den bästa överlevaren – kan det vara deltagaren Thomas Bergkvist? På en ödslig plats kämpar han mot de andra äventyrslystna deltagarna i en både psykiskt och fysiskt utmanande tävlingar, i hopp om att kamma hem en halv miljon kronor.

Thomas Bergkvist i Robinson 2024
Thomas Bergkvist. Foto: TV4.

Roger Bergkvist ska stegvis manipulera andra för att nå sitt mål

Thomas Bergkvist, 58, är egenföretagaren från Kallinge som medverkar i höstens upplaga av Robinson. Efter att Roger fick ett bakslag av produktionen för några år sedan, tappade han hoppet om att få medverka i det utmanande programmet.

Men tack och lov ringde produktionen två år senare och Roger fick äntligen ett positivt resultat på sin ansökan, berättar han för BLT. Han berättar för tidningen att hans sambo ifrågasatte hans val att medverka och frågade om han verkligen ska skämma ut sig i tv.

– Min plan är att vara extremt ödmjuk den första tiden och sedan stegvis manipulera andra för att nå mitt mål och vinna Robinson, berättar Thomas.  

Thomas Bergkvist i Robinson 2024
Foto: TV4.

"Jag är utåtriktad, snygg och perfekt"

Thomas beskriver sig själv som utåtriktad, snygg och perfekt. Han säger att han lever sitt liv med mottot att han försöker vara lojal, ödmjuk och konsekvent.

– Därför har jag sytt på en lök [på min tröja], som är symbolen för att jag är lojal, ödmjuk och konsekvent, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid fått stå på egna ben, lärt mig mycket själv, jag är väldigt ödmjuk. Men samtidigt, för att nå mina mål, så har jag varit väldigt manipulativ. 

Hans stora utmaning kommer vara att kunna manipulera de andra deltagarna; att hitta deras ömma, svaga punkter och utnyttja det 110 procent.

– Alltså det är det som är så jävla spännande och kul, menar han.

Du följer Thomas Bergkvists resa i "Robinson" på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL