Gunde Svans fina ord om deltagarna i Kompani Svan: ”Så imponerad”

Gunde Svan hoppas på Kompani Svan säsong 4: ”Det är en stegring av serien”

  • Max
Moa Andersson
Uppdaterad kl. 08:18 | Publicerad 10 oktober 2024 kl. 08:00

Programledaren hoppas på en fortsättning

Är du en av de som gillar programmet ”Kompani Svan”? Då ska du titta hit. Filmtopp har pratat med programledare Gunde Svan, som berättar om sina förhoppningar gällande en fjärde säsong.

Kompani Svan är programmet där kända svenskar mönstrar på för att tränas av Gunde Svan, Mikael Tornving och svensk militär på boot camp. Det krävs en vilja av stål, men också blod, svett och tårar.

Årets medverkande är Ann Wilson, Renaida Braun, Alexandra Zazzi, Özz Nujen, Jens Byggmark, Julia Franzén, Elin Härkönen, Sebastian Tadros, Fredrik Hallgren och Kennet Andersson.

Precis som Gunde själv önskat är avsnitten längre den här säsongen och när Filmtopp pratar med honom berättar han om sina förväntningar på en ny säsong.

Gunde Svan och Mikael Tornving. Foto: Max / Kanal 5.

Gunde Svan: "Det känns riktigt, riktigt roligt"

När Filmtopp pratade med skidlegendaren och programledare Gunde Svan inför premiären av den nya säsongen av Kompani Svan berättade han att det är en extra laddad grupp rekryter som medverkar i årets säsong. Han verkade påtagligt berörd när han berättade om årets kändisar. 

Han är dessutom nöjd med det nya, längre formatet.

– De andra säsongerna har jag ju känt att vi fått klippa bort så extremt mycket viktiga, som jag tycker är viktiga i alla fall, klipp, menade Gunde.

Deltagarna som medverkar i den säsong som sänds på Max i skrivande stund, beskriver Gunde var beredda på att ge järnet och att det utan tvekan var ett gäng som hade en enorm vilja. 

– Det är nästan så att de verkade tycka att “kan man inte få mer?”. Så det känns riktigt, riktigt roligt. Annars brukar [deltagarna] vara rädda för att få mer, berättade Gunde.

Foto: Filmtopp Int.

Blir det en säsong 4 av "Kompani Svan"? – Gunde Svan vet vad han vill

Men frågan om programmet kommer få ännu en uppföljare hänger kvar. 

Fortsätter ni med fler säsonger framöver?

– Jag hoppas det för jag tycker att det har varit väldigt utvecklande och jag upplever att det är en stegring av serien över tid. Nu har vi också ett lite längre program som jag har saknat. De andra säsongerna har jag känt att vi har fått klippa bort så extremt mycket. 

Gunde beskriver att han själv är öppen för en fjärde säsong och han tycker att det nya formatet med längre avsnitt gör att programmet har ännu större potential än tidigare. Om vi får en ny upplaga kan helt enkelt bara framtiden förutspå.

Du ser ”Kompani Svan” på Max och Kanal 5, med nya avsnitt varje måndag. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL