Bitter fortsättning för Peter Magnusson i reseprogrammet – hamnar på bordell

Bitter fortsättning för Peter Magnusson i reseprogrammet – hamnar på bordell

  • Max
Moa Andersson
Uppdaterad 14 oktober 2024 kl. 09:33 | Publicerad 11 oktober 2024 kl. 15:00

Peter Magnusson: “En dokusåpakändis som drar runt i horkvarteren“

Skandalomsusade “Race Across the World“ rullar just nu för fullt. Resan går relativt bra trots omständigheterna för alla deltagare, men det fortsätter gå utför för Peter Magnusson och Lotta Magnusson.

Det börjar dra ihop sigRace Across the World som nu är i full rullning. De fem lagen är ute på sina livs resor och med en strikt begränsad budget försöker de på 40 dagar ta sig 11 000 kilometer via ett antal hemliga stopp. De tävlande får varken flyga, använda smartphones eller bankkort. 

Peter Magnusson
Foto: Max / Kanal 5.

Peter Magnusson: "Det äckligaste jag sett i mitt liv"

Ösregn, en resväska med hjul och en bordell. Resan genom världen fortsätter att inte vara på Peter Magnusson och mamma Lotta Magnussons sida, minst sagt. I en mindre, ljusskygg del av Zürich letar de efter ett billigt hotell att sova på. Har de bara ett rum och en säng är Lotta nöjd, menar hon. 

– Klockan är åtta, det regnar, vi är dödströtta och det börjar kurra litegrann i magen. Det är nästan så man kan tänka sig vad fasen som helst. Nu kommer han, säger Lotta och syftar på Peter som varit inne och kollat på ett hotell.

– Nej. Vi kan inte bo där. Det var alltså en bordell, hundra procent. Rummet jag kollade på det hyrdes ut per timme och jag var inne i det. Det var det äckligaste jag sett i hela mitt liv. Det finns en gräns, även om man kan få för sig att jag är gränslös så var jag inte det, säger Peter.

Peter Magnusson
Foto: Max / Kanal 5.

"Det var inte så här det skulle bli"

De har inte varit särskilt lyckosamma hittills. Starten på resan, när det första som hände var att Lottas resväska gick sönder, verkar ha satt tonen för resterande del.

– Mamma är lite krasslig, det är sent på kvällen, vi är dyblöta, släpar runt på den här väskan. Jag får efter tre, fyra försök reda på att det finns inget här under 2 000 spänn.

Lotta menar att hela situationen är bisarr och frågar sig själv "vad fan gör jag här".

– Jag tänker ändå att man kämpat ganska hårt och så slutar det ändå bara med att man blir en dokusåpakändis som drar runt i horkvarteren i Zürich. Det var inte så här det skulle bli, säger en uppgiven Peter.

“Race Across the World“ ser du på Max och 21.00 på Kanal 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL